Google-Assistant
Google-Assistant
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prezentat ca si o exclusivitate pentru gama de telefoane Google Pixel, Google Assistant devine disponibil pentru telefoanele care au minim Android 6.0 (Marshmallow).

Google Assistant
Google Assistant

Google Assitant va inlocui Google Now cat si Now on Tap pe oricare device ce ruleaza Android 6.0 sau mai mare, cu suport pentru serviciile Google Play.

Aproximativ 32% dintre telefoanele cu Android, ruleaza in prezent Android Marshmallow sau Nougat astfel ca undeva la 500 milioane de telefoane vor putea utiliza Google Assitant.

Pentru a accesa Google Assitant e nevoie de o simpla apasare a butonului de “Acasa” procedura identica cu cea de activarea a serviciului Google Now.

Un alt zvon indica posibilitatea introducerii lui Google Assistant si pe terminalele cu iOS astfel incat posesorii de iPhone sa poate utiliza omologul lui Siri. Momentan el este disponibil doar prin aplicatia Google Alo.

Pe langa telefoane, Google Assistant va fi introdus si pe smartwatch-urile care ruleaza Android Wear 2, pe Google Home cat si Android TV prin intermediul lui Nvidia Shield.

Pentru inceput primele telefoane ce primesc update-ul sunt cele din Statele Unite dupa care cei din Canada (engleza), Australia (engleza), Marea Britanie cat si Germania (germana).
Noi alte tari urmeaza sa fie adaugate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

LASA UN RASPUNS