iphone-8-si-iphone-8-plus-vor-suporta-incarcare-wireless
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La acest moment, este destul de clar ca aceasta dezvaluire este cel mai important pentru noul telefon iPhone 8 sau iPhone X ce va fi lansat in 2017, mai exact modelul va suporta incarcare prin wireless. Am auzit zvonuri inainte, insa un nou raport venit de la Chinese-language Commercial Times confirma acest lucru.

In conformitate cu cele spuse de catre “sursele din industrie”, Lite-On Semi a semnat contrat cu Apple pentru a oferi jumatate din totalul redresoarelor GPP necesare pentru a realiza o incarcare prin intermediul wireless-ului. Este inca neclar ce companie construieste cealalta jumatate.

Lite-On Semi a refuzat sa comenteze, asa cum era de asteptat. Zvonurile care spun ca incarcarea fara fir va fi disponbila la iPhone 8 au mers mana in mana cu cele care vorbesc ca telefonul va avea spatele din sticla, ceea ce este perfect normal, deoarece nimeni inca nu a rezolvat problema incarcarii wireless prin metal. De la inceputul anului zvonurile vin in flux continuu despre iPhone, ca vor fi de fapt 3 modele ce vor fi lansate pana in toamna, iPhone 8 (sau X) cu un ecran 5.7 inch – AMOLED (probabil curbat) si bineinteles iPhone 7s si iPhone 7s Plus.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

LASA UN RASPUNS