Uber-china
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uber a anuntat ca aplicatia va fi disponibila pe Android Wear inca din 2015. Au trecut aproape 2 ani de la anuntul respectiv, insa anul aceste se pare ca se vor tine de promisiune. Aplicatia este insfarsit pregatita pentru a rula pe Android Wear 2.0.

uber_android_wear

Daca suneti norocos si pe smartwatch-ul dvs. ruleaza deja Android Wear 2.0, puteti descarca chiar acum aplicatia din Play Store. Lucrul cel mai fascinant este dat de faptul ca aplicatia ruleaza indepentent (standalone) pe ceas, insemnand ca puteti rezerva o cursa, verifica progresul conducatorului auto, alege destinatii, compara preturi si ETA in timp real.

Deocamdata doar pe LG Watch Sport si Watch Style ruleaza Android Wear 2.0. Huawei Watch, Moto 360 v2 trebuie sa primeasca update-ul cat e curand. O vesete trista pentru posesorii primei generatii Moto 360 si LG G Watch, acestia nu vor primi update la Android Wear 2.0 si nu vor putea beneficia de aplicatia Uber pe smartwatch-urile lor.

uber_android_wear_2

Asadar, gigantul Uber este cu un pas inaintea rivalului Lyft, cu o aplicatia pentru ceas-uri, desi Lyft a mai avut disponbila aplicatia pentru scurt timp in Play Store pentru Android Wear – insa au avut probleme mari de functionalitate, aceasta fiind scoasa ulterior.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

LASA UN RASPUNS